Tennis pitkävetovihje: Dubain ATP turnauksessa väärä ennakkosuosikki 26.2.2024

ATP kiertueen Dubain turnaus tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Alexander Bublik – Tomas Machac

Dubain ATP-turnauksessa 26. helmikuuta 2024 kohtaavat kaksi lahjakasta pelaajaa, Alexander Bublik ja Tomas Machac. Ottelu lupaa jännitystä, sillä nämä kaksi pelaajaa eivät ole kohdanneet toisiaan aiemmin kilpailuissa.

Alexander Bublik, Kazakstanin ylpeys, sijoittuu tällä hetkellä maailmanlistalla sijalle 23. Hänen pelityylilleen on ominaista rohkeus ja luovuus kentällä. Bublik tunnetaan voimakkaista syötöistään ja näyttävistä liikkeistään, jotka voivat laittaa vastustajansa ahtaalle. Tomas Machac, Tšekin lupaus, pitää sijaa 65 maailmanlistalla. Nuoresta iästään huolimatta hän on osoittanut kypsyytensä pelikentällä. Machac erottuu taitavasta peruslinjapelistään ja erinomaisesta liikkumisestaan.

Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, ottelusta odotetaan melko tasaväkistä koitosta. Bublikin kokemus ATP turnauksista ja hänen voimakas pelityylinsä, erityisesti syötön ja verkolla pelaamisen osa-alueilla, antavat hänelle etulyöntiaseman. Mikäli Bublik pystyy pitämään syöttönsä vahvana ja hyödyntämään Machacin mahdolliset heikkoudet, hänellä on loistava mahdollisuus voittaa ottelu kertoimella 2.10.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bublik voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

207 Lukukerrat