Tennis pitkävetovihje: Felix Auger-Aliassime – Hubert Hurkacz 29.10.2023

Tänään, 29. lokakuuta 2023, Baselissa nähdään jännittävä ATP-finaaliottelu, kun Felix Auger-Aliassime ja Hubert Hurkacz kohtaavat kovalla alustalla. Molemmat pelaajat ovat nousseet urallaan merkittävästi, ja tämä ottelu lupaa tarjota loistavaa tennistä.

Felix Auger-Aliassime

19. sijalla maailmanrankingissa on Kanadan tenniksen uusi toivo. Hän on tunnettu voimakkaasta syötöstään, nopeasta jalkatyöstään ja taitavasta verkkopelistään. Auger-Aliassime on myös kehittynyt huomattavasti viime vuosina ja voittanut useita ATP-turnauksia. Hänen pelityylinsä yhdistää aggressiivisen peruslinjapelin ja taitavan verkkopelin hallinnan, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan millä tahansa alustalla.

Hubert Hurkacz

Toisella puolella verkkoa seisoo Hubert Hurkacz, joka on maailmanrankingissa sijalla 11. Hurkacz on puolalainen tennislahjakkuus, joka tunnetaan erityisesti pitkästä vartalostaan, hyvästä liikkumisestaan ja vahvasta pelistään takalinjalta. Hänellä on erittäin voimakas syöttö ja taito pelata hyvin verkolla, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan erityisesti kovilla kentillä.

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden pelaajan kohtaaminen on aina jännittävää. He ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin, ja Auger-Aliassime johtaa näissä kohtaamisissa 2-1. Voitot osoittavat, että heidän väliset ottelunsa ovat äärimmäisen tasaisia ja voivat kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi sitten Auger-Aliassime voittaa tämän ottelun?

Hänen monipuolinen pelityylinsä voi tuoda vaikeuksia Hurkaczille. Auger-Aliassime voi hyökätä Hurkaczin syöttöä vastaan aggressiivisesti ja painostaa häntä. Auger-Aliassime on osoittanut taitonsa voittaa tärkeitä pelejä ja turnauksia, mikä antaa hänelle henkisen edun finaalin kaltaisessa tilanteessa.

Auger-Aliassimen tehokas syöttö ja verkkopeli voivat auttaa häntä hallitsemaan peliä. Hän voi pyrkiä murtoihin ja pitää oman syöttönsä vahvana. Tämä luo painetta Hurkaczille, ja hän saattaa tehdä virheitä ratkaisevissa hetkissä.

Felix Auger-Aliassime on kypsä pelaaja, jolla on monipuolinen pelityyli ja vahva henkinen asenne. Hänellä on voimakkaat aseet voittaakseen tämän ottelun, vaikka Hubert Hurkacz onkin erinomainen vastustaja. Odottakaamme siis innolla, mitä tämä mielenkiintoinen ottelu tuo tullessaan Basel ATP-finaalissa.

Pelivihje: Felix Auger-Aliassime 2.55

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

232 Lukukerrat