Tennis pitkävetovihje: Australian avoimien Grand Slam yllätysvoitto 24.1.2024

Australian avoimien Grand Slam -turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 500,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Grand Slam-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 500,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla erätasoituksella Grand Slam -kohteen.

Alexander Zverev – Carlos Alcaraz

Australian avoimen Grand Slam -turnauksen puolivälieräottelu 24. tammikuuta 2024 lupaa olla kiinnostava kohtaaminen Saksan Alexander Zverevin ja Espanjan Carlos Alcarazin välillä. Zverevin sijoitus kuudentena ja Alcarazin toisena kertovat odotetusta tasaväkisestä kamppailusta.

Alexander Zverev, Saksan kokenut pelaaja, on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Zverevin ja Alcarazin välinen kohtaamishistoria on tiukka, sillä Zverev johtaa voitoissa 4-3. Zverevin pelissä on vahva painotus peruslyönneissä, erityisesti kämmenlyönnissä, ja hänen kokemuksensa suurissa turnauksissa voi olla etu tiukoissa tilanteissa.

Carlos Alcaraz, nuori espanjalainen lupaus, on nousussa huipulle nopeasti. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja nopeat jalat tekevät hänestä vaarallisen vastustajan.

Vaikka Alcarazin ranking on korkeampi, Zverev voi napata yllätysvoiton kertoimella 5.00, koska hänellä on kyky nostaa pelinsä tasoa suurissa otteluissa. Zverevin kokemus ja vahva syöttö voivat tuoda hänelle etulyöntiaseman, varsinkin tiukoissa tilanteissa.

Seuraamme mielenkiinnolla, miten nämä kaksi pelaajaa kohtaavat toisensa, ja näemme, pystyykö Zverev yllättämään Alcarazin ja etenemään turnauksessa eteenpäin.

Näin voitat 500,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Zverev-voittoa kertoimella 5.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

288 Lukukerrat