Tennis pitkävetovihje: Carlos Alcaraz – Alexander Zverev 13.11.2023

Torinon ATP-finaaliturnauksen odotettu kohtaaminen Carlos Alcarazin ja Alexander Zverevin välillä tarjoaa tennisfaneille jännittävän näytelmän. Alcaraz, maailmanlistan kakkonen, ja Zverev, sijalla kahdeksan, ovat kohdanneet aikaisemmin kuusi kertaa (tasatilanteessa 3-3), mutta vuoden 2023 kohtaamiset kertovat toista tarinaa (Alcarazille 2-0). Kumpi näistä lahjakkaista pelaajista astuu voittajana kentältä?

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz, vasta 20-vuotias espanjalainen lupaus, on hurmannut tennisyleisön taitavalla ja energisellä pelityylillään. Hänen nopea jalkatyönsä ja aggressiivinen pelityylinsä tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Alcaraz on osoittanut kykynsä voittamalla 12 ATP-turnausta ja on ansainnut paikkansa maailmanlistan kärjessä voittamalla jopa Grand Slam -turnauksia. Hänen voittoisa taipaleensa vuonna 2023 on osoitus hänen vahvuudestaan ja kehityksestään huipputason pelaajaksi.

Alexander Zverev

Saksan Alexander Zverev on kokenut pelaaja, joka on tunnettu voimakkaista syötöistään ja tehokkaasta peruslyöntipelistään. Hän on voittanut useita ATP-turnauksia ja saavuttanut Grand Slam -finaalin. Zverevin pelissä on tänä vuonna ollut kuitenkin ajoittain epävakautta, ja tämä heikkouson näkynyt vuoden 2023 kohtaamisissa Alcarazia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Tulinen espanjalainen voittoon

Alcarazin voiton avaintekijät ovat hänen energisessä pelityylissään, joka yhdistää voiman ja nopeuden, sekä hänen kyvyssään vastata Zverevin voimakkaisiin lyönteihin. Alcaraz on myös tunnettu henkisestä vahvuudestaan, mikä voi olla ratkaisevaa tiukoissa tilanteissa. Nuoruudestaan huolimatta hän on näyttänyt kykynsä hallita kenttää ja voittaa kokeneempia vastustajia.

Vaikka Zverevilla on kokemusta ja voimaa, Alcarazin nuorekas into ja voittamaton asenne ovat ratkaisevassa roolissa. Torinon finaaliturnauksessa odotamme näkevämme huipputason tennistä näiden kahden lahjakkaan pelaajan välillä, ja Alcarazilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittokulkuaan.

Pelivihje: Carlos Alcaraz 1.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

254 Lukukerrat