ATP Tennis pitkävetovihje: Carlos Alcaraz – Jannik Sinner

Carlos Alcaraz ja Jannik Sinner kohtaavat toisensa 3. lokakuuta 2023 Pekingin ATP-turnauksen kovalla alustalla klo 14:30. Tämä odotettu ottelu herättää kiinnostusta, sillä molemmat pelaajat ovat nuoria ja lupaavia kykyjä miesten tenniksen maailmassa.

Carlos Alcaraz

20-vuotias espanjalainen, on noussut nopeasti huipulle lyhyessä ajassa. Hän on voittanut useita ATP-turnauksia sekä Grand-Slam -turnauksia ja on tehnyt vaikutuksen hurjalla voimallaan ja vauhdikkaalla pelillään. Alcarazilla on uskomaton pallokontrolli ja taituruutta pelissään, joka tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Jannik Sinner

22-vuotias italialainen, on myös osoittanut valtavaa potentiaalia. Hän on erinomainen liikkuja kentällä ja omaa loistavan syötön sekä tarkan peruslyöntipelin. Sinner on voittanut urallaan suuria nimiä ja hänellä on ollut menestystä ATP- sekä Grand Slam -turnauksissa.

Aiemmat kohtaamiset

Nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet toisensa seitsemän kertaa aiemmin, ja Alcaraz on napannut voiton neljässä näistä kohtaamisista, kun taas Sinner on voittanut kolme. Tämä osoittaa, että heidän välillään vallitsee tiukka kilpailu, ja kumpikaan pelaaja ei anna periksi helpolla.

Italialaisen ”yllätysvoitto” mahdollinen

Miksi sitten Sinnerin yllätysvoitto on mahdollinen? Sinner on kova kilpailija ja pystyy nostamaan pelinsä tasoa tärkeissä otteluissa. Hänellä on kokemusta pelaamisesta suurissa turnauksissa ja, Sinnerin monipuolinen pelityyli voi aiheuttaa ongelmia Alcarazille, joka saattaa joutua vaikeuksiin vastatessaan Sinnerin tarkkoihin lyönteihin ja liikkumiseen.

Alcaraz on silti ehdoton ennakkosuosikki ja hänen voittokerroin on 1.25, Sinnerin voitolle tarjottava kerroin on houkutteleva 4.00. Tämä tarkoittaa, että Sinnerin yllätysvoitolla voi saada hyvät tuotot, jos hän onnistuu yllättämään Alcarazin. Odotettavissa on jännittävä ottelu, jossa molemmat pelaajat taistelevat voitosta kovalla kentällä Pekingissä. Tennisfaneille tarjoillaan varmasti hienoja hetkiä näiden kahden nuoren tähden kohtaamisessa.

Pelivihje: Jannik Sinner 4.00

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Liiga pitkävetovihjeet

635 Lukukerrat