Tennis pitkävetovihje: Aamun tennistuplalla muhkeat voitot!

Brisbane ATP-turnauksen tiistain aamupäivän ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 345,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kolmeen U20 MM-kisojen pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 345,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi nappaamalla Dominik Thiemin voiton singlenä.

Thanasi Kokkinakis – Rinky Hijikata

Thanasi Kokkinakis ja Rinky Hijikata kohtaavat miesten tenniksen ottelussa, ja vaikka pelaajien ranking-erot eivät ole suuret (Kokkinakis sijalla 65 ja Hijikata sijalla 71), Kokkinakis lähtee otteluun selvänä suosikkina kertoimella 1.50. Kokkinakis on kokeneempi pelaaja, joka on osoittanut vahvuutensa ammattilaiskentillä. Hänen monipuolinen pelityylinsä, erinomainen syöttönsä ja kyky hallita peliä antavat hänelle etulyöntiaseman. Kokkinakis on näyttänyt vahvaa virettään viimeaikaisissa turnauksissa, mikä lisää uskottavuutta voitolleen. Vaikka Hijikata on potentiaalinen haastaja, Kokkinakis näyttää vahvemmalta ja ansaitsee suosikin aseman tähän kohtaamiseen.

Dominik Thiem – Rafael Nadal

Dominik Thiem ja Rafael Nadal kohtaavat jännittävässä tennisottelussa, jossa Thiem (sijalla 98) on mahdollinen yllättäjä kertoimella 2.30. Nadal (sijalla 672) on palannut lonkkaleikkauksen jälkeen tenniskentille ja pelikunto on hieman epävarmaa. Thiemin etu perustuu hänen vahvaan fyysiseen peliinsä ja kokemukseen kovista kilpailuista. Nadalin paluu huipulle on epävarma, ja fyysiset rajoitteet voivat vaikuttaa hänen suoritukseensa. Thiemin voimakas syöttö ja monipuolinen lyöntipeli voivat luoda painetta Nadalille, joka saattaa tarvita lisää aikaa palatakseen täyteen pelikuntoon. Thiemillä on mahdollisuus hyödyntää Nadalin mahdollisia heikkouksia ja varmistaa voitto tärkeässä kohtaamisessa.

Näin voitat 345,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kokkinakis ja Thiem voittoa yhteiskertoimella 3.45.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

263 Lukukerrat