Tennis pitkävetovihje: Australian avoimien Grand Slam tuplavinkki

Australian avoimien Grand Slam -turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 459,25 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen Grand Slam-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 459,25€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla vain toisen pelaajan voiton Gran Slam -kohteista.

Rinky Hijikata – Jan-Lennard Struff

Australian avointen ottelu Rinky Hijikataa vastaan ​​Jan-Lennard Struffia vastaan lupaa jännittävän kohtaamisen. Vaikka Hijikatan ranking on 70. ja Struffin 24., vuonna 2023 pelatun kohtaamisen voittanut Struff näyttää vahvemmalta. Struffin kokemus ja korkeampi ranking antavat hänelle etulyöntiaseman. Hänen vakuuttava voittonsa edellisestä kohtaamisesta kuvastaa hänen vireensä olevan kohdillaan. Struffin monipuolinen pelityyli, erinomainen syöttö ja kyky hallita peliä antavat hänelle vahvan aseman ottelussa.

Kerroin 1.67 kuvastaa myös vedonlyöntiyhtiöiden luottamusta Struffin voittoon. Tämä kohtaaminen tarjoaa varmasti jännitystä ja odotettavissa on Struffin vahva suoritus.

Felix Auger-Aliassime – Dominik Thiem

Australian avointen ottelu Felix Auger-Aliassime vastaan Dominik Thiem lupaa kiehtovan kohtaamisen. Vaikka Auger-Aliassimen ranking on 27. ja Thiemin 94., heidän aikaisemmat kohtaamisensa ovat päättyneet pelaajien kesken tasan 1-1. Thiemin käynnissä oleva paluu huipulle antaa hänelle lisämotivaatiota, ja hänen kokemuksensa suurissa turnauksissa voi olla ratkaiseva tekijä. Auger-Aliassime on taistellut haasteiden kanssa viime aikoina, mikä voi tarjota Thiemille mahdollisuuden yllätysvoittoon. Kerroin 2.75 Thiemin voitolle on mainio, sillä uskomme täysin Thiemin kykyyn voittaa. Tämä kohtaaminen lupaa jännitystä ja mahdollista käännettä Thiemin vahvalla esityksellä.

Näin voitat 459,25€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Struffin ja Thiemin voittoa yhteiskertoimella 4.59.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

244 Lukukerrat