U20 MM-kisat: Keskiviikon tuplalla muhkeita voittoja!

U20 MM-kisojen keskiviikon ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 435,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen U20 MMkisojen -pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 435,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi nappaamalla Sveitsin voiton ML-valinnalla.

Slovakia U20 – Sveitsi U20

U20 MM-kisojen ottelussa Slovakia kohtaa Sveitsin, ja vaikka Slovakia näytti vahvalta voittaessaan avausottelunsa Tshekkiä vastaan 6-2, Sveitsillä voi olla mahdollisuus yllättää korkealla voittokertoimella 3.75. Sveitsi on tunnettu nuorten pelaajiensa lahjakkuudesta ja sitoutumisesta, ja joukkue voi tarjota yllätyksiä. Vaikka Slovakia on vahva, Sveitsillä on tuoreutta ja energiaa avausottelussaan.

Sveitsi voi tarjota yllätyksen korkealla voittokertoimellaan, sillä joukkueella on potentiaalia hyödyntää vastustajansa heikkouksia ja osoittaa, että sillä on tarvittavat taidot voittaakseen tämän ottelun.

Suomi U20 – Saksa U20

U20 MM-kisojen ottelussa Suomi kohtaa Saksan, ja vaikka Suomi kärsi tappion avausottelussaan Kanadaa vastaan 5-2, se on selvä ennakkosuosikki Saksaa vastaan, voittokertoimella 1.16. Suomen avausottelu ei sujunut odotetusti, mutta joukkueella on vahva historia menestyksestä nuorten pelaajien kehittämisessä. Suomi pyrkii korjaamaan virheensä ja osoittamaan paremman suorituskyvyn toisessa ottelussaan.

Saksa saattaa olla ajoittain vaikea vastustaja, mutta Suomen vahva joukkue ja pelaajien taitotaso antavat sille selkeän edun. Voittokertoimen mataluus (1.16) kuvastaa odotusta siitä, että Suomi on todella vahva suosikki tässä kohtaamisessa.

Näin voitat 435,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sveitsi U20 ja Suomi U20 voittoa yhteiskertoimella 4.35.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

283 Lukukerrat