U20 MM-kisat: Pudotuspelien ennakkosuosikeilla panos tuplana takaisin

U20 MM-kisojen tiistain pudotuspeliottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 243,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen U20 MM-kisojen pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 243,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi nappaamalla Suomi U20 joukkueen voiton ML-valinnalla.

Slovakia U20 – Suomi U20

U20 MM-kisojen ensimmäinen pudotuspeliottelu Slovakia U20 vs. Suomi U20 lupaa jännitystä. Suomen nuori joukkue on osoittanut vahvuutensa lohkovaiheessa ja on valmis kohtaamaan Slovakian haasteen. Suomen voittokerroin 1.79 kuvastaa joukkueen vahvaa virettä ja odotuksia voitosta. Suomen U20-joukkueella yhteispeli on parantunut ja yksilöt ovat loistaneet ratkaisevissa tilanteissa. Maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, mikä antaa joukkueelle luottamusta tiukemmissakin otteluissa.

Slovakian U20-joukkue on kova vastus, mutta Suomen tasapainoinen peliote ja taitava pelaajisto antavat heille etulyöntiaseman. Panostamalla Suomen voittoon kertoimella 1.79 voi odottaa jännittävää ja tasokasta ottelua, jossa Suomi nousee voittajaksi.

Kanada U20 – Tshekki U20

U20 MM-kisojen odotettu pudotuspeli Kanada U20 vastaan Tshekki U20 on täynnä jännitystä. Kanadan joukkue lähtee otteluun vahvana suosikkina, josta näyttöjä antaa joukkueen vakuuttava suorittaminen lohkovaiheessa. Voittokerroin 1.36 kuvastaa hyvin tätä ennakkosuosikkiasemaa. Kanadan U20-joukkueella on vakuuttava hyökkäyspelin taso ja kovatasoinen puolustus. Taitavat yksilöt ovat osoittaneet johtajuuttaan, ja maalivahtipeli on ollut luotettavaa. Tshekki U20 ei ole helppo vastus, mutta Kanadan kokonaisvaltainen taito ja tehokkuus antavat heille etulyöntiaseman.

Panostamalla Kanadan voittoon kertoimella 1.36 voi odottaa tasokasta ja intensiivistä ottelua, jossa Kanada osoittaa vahvuutensa ja etenee seuraavalle kierrokselle.

Näin voitat 243,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Suomi U20 ja Kanada U20 voittoa yhteiskertoimella 2.43.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

332 Lukukerrat