U20 MM-kisat: Perjantain ennakkosuosikkien tripla

U20 MM-kisojen perjantain ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 312,23 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kolmeen U20 MM-kisojen pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 312,23€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi nappaamalla Kanada U20 joukkueen voiton ML-valinnalla.

Norja U20 – Slovakia U20

U20 MM-kisat tarjoaa jännittävän kamppailun Norjan ja Slovakian välillä. Slovakia on turnauksen laadukkaita joukkueita, ja heidän voittonsa kertoimella 1.26 kuvastaa joukkueen vahvuutta. Slovakia tulee varmasti hyödyntämään yksilötaitoja voittaakseen ottelun. Norjan on oltava valppaana ja hyödynnettävä omaa energisyyttä. Ottelusta odotetaan mielenkiintoista kamppailua, mutta ylivoimainen Slovakia U20 voittaa ottelun selvin numeroin.

Latvia U20 – Suomi U20

U20 MM-kisoissa kohtaavat tänään myös Latvia ja Suomi, ja odotettavissa on kiehtova ottelu suomalaisittain. Suomi saapuu otteluun vahvalla ryhmällä edellisten tappioiden myötä. Joukkueen voittokertoimen ollessa 1.17 Suomi U20 on ehdoton ennakkosuosikki. Latvian mahdollisuudet voittoon eivät ole suuret, sillä kyseessä on kisojen heittopussi. Ottelusta odotetaan suomalaisittain kovaa taistoa, ja molemmat joukkueet pyrkivät osoittamaan taitonsa maailmanlaajuisella areenalla.

Kanada U20 – Ruotsi U20

U20 MM-kisojen odotettu kamppailu Kanadan ja Ruotsin välillä herättää kiinnostusta. Kanada ja Ruotsi ovat perinteisesti vahvoja jääkiekkomaita, ja tämä kohtaaminen lupaa intensiivistä peliä. Kanadaa pidetään ottelun suosikkina kertoimella 2.10, mutta Ruotsi on tunnettu taistelusta kentällä, eikä heidän anneta helposti periksi. Kanadan on hyödynnettävä mahdolliset vahvuutensa ja pysyttävä kurinalaisena puolustuksessaan. Ottelusta odotetaan jännittävää, sillä molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa kovatasoisessa turnauksessa. Kiekkofaneja odottaa varmasti kiehtova näytös kentällä.

Näin voitat 312,23€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Slovkian, Suomen ja Ruotsin voittoa yhteiskertoimella 3.12.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

440 Lukukerrat