NHL vihjeet: San Jose Sharks – Vancouver Canucks

Suomen aikaa klo 05:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kirpaisevan tappion kärsinyt San Jose Sharks sekä hurmoksessa pelaava Vancouver Canucks. Tänään päivän pitkävetovihjeet ovat vahvasti altavastaajan puolella.

San Jose Sharks on tällä hetkellä läntisen konferenssin 10. sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun 31 pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti negatiivinen 76:80. Sharksin suurin ongelma onkin epätasaisuus. Edellisessä ottelussa haipaidat hävisivät Seattle Krakenille, mutta ennen tätä joukkue onnistui voittamaan Dallas Starsin loistavalla esityksellä. Kuudesta viime ottelusta on kuitenkin näyttää vain kahta voittoa, joten ennakkosuosikin viitta on hieman liikaa kallella kotijoukkueelle.

Vancouver Canucksin hurmos on liikaa epätasaiselle Sharksille

Vancouver Canucks on puolestaan läntisen konferenssin 13. sijalla, kun joukkue on kerännyt 30 otteluun 28 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 76:88, mutta viime aikojen esitysten perusteella tätä lukemaa ei kannata liikaa katsoa, sillä siihen kuuluu alkukauden suuret ongelmat. Canucksilla on nyt menossa viiden ottelun voittoputki, joista edellinen voitto Columbus Blue Jacketsista oli vakuuttava comeback, sillä 0-3 tappiotilanteesta joukkue onnistui vielä kaivamaan 4-3 voiton varsinaisella peliajalla. Varmasti teki hyvää joukkueen hurmokselle!

Markkinat tarjoavat Vancouver Canucksin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.85 ja sen voi lyödä ilman rekisteröintiä samalla kertoimella!

NHL vetovihjeet 17.12.2021

Kohde: San Jose Sharks – Vancouver Canucks
vihje: Vancouver Canucks
Kerroin:
2.85

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset täältä

248 Lukukerrat