NHL pitkävetovihje: San Jose Sharks – Dallas Stars 27.3.2024

Tulevana yönä Sharks isännöi Starsia San Josessa.

San Jose Sharks

Kotijoukkue Sharks on kohdannut vaikeuksia koko kauden ajan ja sijoittuu läntisen konferenssin 16. sijalle. He ovat keränneet 70 ottelusta vaatimattomat 40 pistettä, ja maalisuhde 155-285 kertoo heidän haasteistaan sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Sharks on voittanut vain yhden edellisistä 17 ottelustaan, mikä kuvastaa joukkueen nykyistä taistelua.

Dallas Stars

Stars loistaa konferenssin kolmannella sijalla, keräten 72 ottelusta vakuuttavat 97 pistettä. Heidän maalisuhde, 264-216, heijastaa vahvaa hyökkäyspeliä ja solidaarista puolustusta. Stars onkin voittanut neljä ottelua peräkkäin, mikä osoittaa heidän hyvää virettään ja joukkueen kykyä voittaa tiukkoja kamppailuja.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Stars voittaa?

Heidän korkea pistemääränsä ja vahva maalisuhde antavat heille selkeän edun. Starsin voittoputki ja hyvä vire antavat heille mentaalisen edun otteluun lähdettäessä. Heidän taitava hyökkäyksensä sekä solidaarinen puolustuksensa ovat vaikea vastustaja Sharksille, joka on kamppaillut koko kauden ajan.

Stars lähtee otteluun vahvempana ja paremmin valmistautuneena joukkueena. Heidän vahva pelinsä sekä korkea itseluottamuksensa voivat ratkaista ottelun heidän hyväkseen. Sharksin on löydettävä keinoja pysäyttää Starsin vahva hyökkäys ja hyödyntää mahdolliset heikkoudet heidän pelissään, mutta se saattaa osoittautua haastavaksi tehtäväksi Starsia vastaan pelattaessa.

Pelivihje: Dallas Stars 1.45

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

217 Lukukerrat