NHL vedonlyöntivihjeet: Colorado Avalanche – NY Rangers

Suomen aikaa klo 04:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain nopeatempoinen Colorado Avalanche ja puolustuksesta elävä NY Rangers. Ottelusta löytyy jätti kerroin, joita urheiluviihteen toimitus rakastaa!

Colorado Avalanche on tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 25 otteluun yhteensä 34 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 109:84 ja varsinkin tehtyjen maalien osalta lukema on aivan loistava. Avalanche on neljän ottelun voittoputkessa, mutta yön vastustaja voi hyvinkin onnistua laittamaan kapuloita Avalanchen hyökkäyskoneiston rattaisiin vaikka Coloradolla onkin seitsemän ottelun voittoputki kotijäällä.

NY Rangersin pelitapa voi hetkeksi seisauttaa tai jopa pysäyttää Avalanchen

NY Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun yhteensä 39 pistettä. Joukkueen maalisuhde on mainio 79:68, joista varsinkin päästettyjen maalien osalta lukema on loistava. Rangersin monipuolinen ja tasainen suorittaminen voi aiheuttaa tuskaa Coloradon nopeatempoiseen peliin. Rangersillä on edelleen sivussa ykkösmaalivahti Shestyorkin, mutta Georgiyev on ainakin tähän asti paikannut tontin hyvin.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin varsinaisen peliajan voitosta pitkäveto kertoimen 3.60.

NHL vetovihjeet 15.12.2021

Kohde: Colorado Avalanche – NY Rangers
vihje: NY Rangers
Kerroin:
3.60

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.
357 Lukukerrat