NHL vihjeet: NY Rangers – Nashville Predators

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain tulikuuma NY Rangers sekä neljän ottelun voittoputkeen päässyt Nashville Predators. Yön vetovihjeet eivät olleet helppoa analysoitavaa, sillä kierros on äärimmäisen tiukka.

Kotijoukkue NY Rangers on yksi NHL:n kuumimmista joukkueista, sillä Rangers on voittanut yhdeksästä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan. Joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla ja vain yhden pisteen päässä kärkipaikasta. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 79:67 ja varsinkin päästettyjen maalien osalta Rangersilla menee loistavasti. Ennen edellistä kotiottelua Rangers oli kahdeksan ottelun voittoputkessa kotiareenallaan, joten se ei ole mukava paikka millekään joukkueelle pelata.

NY Rangersin menoa ei tunnu pysäyttävän nyt mikään

Nashville Predators on puolestaan läntisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun 33 pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti positiivinen 80:75. Viimeisestä viidestä ottelusta Predators on voittanut neljä ottelua ja näistä kolme viimeisintä on tullut vieraskentiltä. Vastustajat näissä tosin ovat olleet keskikastia tai jopa alempaa keskikastia, joten Rangersiin ei voi verrata.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin lopullisesta voitosta pitkäveto kertoimen 1.70.

NHL vetovihjeet 13.12.2021

Kohde: NY Rangers – Nashville Predators
vihje: NY Rangers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.70

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

206 Lukukerrat