KHL pitkävetovihjeet: Ak Bars Kazan – Traktor Tsheljabinsk

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi vahvaa joukkuetta, Ak Bars Kazan sekä Traktor Tsheljabinsk. Tänään pitkävetovihjeet sisältävät yllätymomentin, sillä molemmat joukkueet ovat olleet kovassa vireessä.

Kotijoukkue Ak Bars Kazan on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 39 otteluun yhteensä 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 94:89, mutta maalinteko ei ole ollut totutulla tasolla. Ak Bars Kazan on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi, mutta näistäkin on aikaa jo melkein kymmenen päivää, joten hieman ovat asiat voineet muuttua. Joukkueen perustaso on kuitenkin vastustajaa alhaisempi, joten voittoa ei ole välttämättä tarjolla.

Laadukkaampi Traktor Tsheljabinsk nappaa pisteet talteen

Vierasjoukkue Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä samaisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 59 pistettä. Joukkuen maalisuhde on selvästi positiivinen 120:99 ja varsinkin tehtyjen maalien osalta lukema on varsin hyvä. Edellisestä viidestä ottelusta joukkue on kerännyt peräti kolme voittoa, mutta samoin kuin vastustajallakin ovat nämä pelattu ennen taukoa. Nyt kuitenkin kotiedun merkitys laskee kun lepoetua ei ole, joten Traktorilla on kaikki mahdollisuudet napata pisteet.

Markkinat tarjoavat Traktor Tsheljabinskin lopullisesta voitosta 2.35 kertoimen.

KHL vetovihjeet 21.12.2021

Kohde: Ak Bars Kazan – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Traktor Tsheljabinsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.35

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

237 Lukukerrat