NHL pitkävetovihjeet: Minnesota Wild – Anaheim Ducks 15.3.2024

Minnesota Wild ja Anaheim Ducks kohtaavat mielenkiintoisessa ottelussa 15. maaliskuuta 2024. Ottelussa on panoksena tärkeitä pisteitä, kun molemmat joukkueet pyrkivät vahvistamaan asemiaan läntisessä konferenssissa.

Minnesota Wild

Kotijoukkue Wild on tällä hetkellä läntisen konferenssin kymmenennellä sijalla. He ovat keränneet 66 ottelusta 71 pistettä ja maalisuhde on 208:216. Wild on viime aikoina pelannut erinomaisesti, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän itseluottamuksensa ja pelivireensä ovat huipussaan, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa joukkueelle.

Anaheim Ducks

Vierasjoukkue Ducks löytyy läntisen konferenssin 14. sijalta. He ovat keränneet 65 ottelusta 49 pistettä ja maalisuhde on 169:236. Ducksilla on ollut vaikeuksia löytää tasapainoa pelissään, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän puolustuspelinsä on ollut erityisesti haasteellista, mikä voi antaa Wildille mahdollisuuden hyödyntää tilanteita hyökkäyspäässä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Wild jatkaa pisteiden keräämistä

Wildilla on kaikki edellytykset voittaa tämä ottelu. Heidän joukkueensa on pelannut loistavasti viime aikoina, ja heillä on vahva tuki kotiyleisön edessä. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut tehokasta, ja he ovat löytäneet tapoja voittaa pelejä eri tilanteissa. Wildin voiton avaimet ovat heidän tiivis joukkuepelaamisensa ja kyky hyödyntää Ducksin puolustuksen haavoittuvuuksia. Heidän tähtipelaajansa kuten Kirill Kaprizov ja Mats Zuccarello voivat olla ratkaisevassa roolissa ottelun lopputuloksen kannalta.

Odotettavissa on jännittävä ottelu, mutta Wildilla on kaikki mahdollisuudet napata voitto ja jatkaa vahvaa suorittamistaan kohti konferenssin kärkeä.

Pelivihje: Minnesota Wild 1.70

25€ ilmaisveto illan matsiin:

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

214 Lukukerrat