NHL pitkävetovihje: St. Louis Blues – Vegas Golden Knights 26.3.2024

St. Louis Blues ja Vegas Golden Knights kohtaavat jäällä intensiivisessä ottelussa läntisen konferenssin taistelussa. Ottelu lupaa jännitystä ja vauhtia, kun molemmat joukkueet pyrkivät vahvistamaan asemiaan playoff-paikkojen tavoittelussa.

St. Louis Blues

Kotijoukkue St. Louis Blues saapuu otteluun hyvässä vireessä, sillä se on voittanut neljä viidestä viimeisimmästä ottelustaan. Joukkue on sijoittunut konferenssissa tällä hetkellä yhdeksänneksi, keräten 71 ottelusta 79 pistettä. Bluesin maalisuhde on 207 tehtyä maalia ja 215 päästettyä maalia. Heidän viimeaikainen menestyksensä antaa heille luottamusta ja motivaatiota voittaa tämä tärkeä ottelu.

Vegas Golden Knights

Vastassa on kuitenkin Vegas Golden Knights, joka taistelee samoista sijoituksista läntisessä konferenssissa. Golden Knights on tällä hetkellä kahdeksantena 83 pisteellä 70 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 226 tehtyä maalia ja 208 päästettyä maalia. Vaikka Vegas on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, he tulevat kohtaamaan kovan vastuksen Bluesilta.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Miksi sitten Blues voittaa tämän ottelun?

Bluesilla on kotietu ja heidän kannattajansa tuovat ylimääräistä energiaa joukkueelle. Bluesin pelaajat ovat olleet erinomaisessa vireessä viime aikoina, ja heillä on vahva joukkuehenki. Bluesin maalivahti on osoittanut kykynsä sulkea maalinsa tärkeissä peleissä, mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa tiukkoja otteluita.

Odotettavissa on kiihkeä ottelu, mutta St. Louis Bluesilla on kaikki mahdollisuudet napata voitto kotiyleisönsä edessä ja vahvistaa asemaansa läntisen konferenssin taistelussa.

Pelivihje: St. Louis Blues 2.85

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

305 Lukukerrat