NHL pitkävetovihjeet: Arizona Coyotes – NY Rangers

Suomen aikaa klo 04:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjan vähiten maaleja tehnyt Arizona Coyotes sekä puolustus edellä suorittava NY Rangers, joista urheiluviihde ei kallistu kummankaan suuntaan!

Arizona Coyotes on tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun vain 12 pistettä. Joukkueen maalisuhde on yksi kaikkien aikojen pahimmista 48:101 ja tämä tarkoittaa että joukkue tekee yli kaksi kertaa vähemmän maaleja kuin mitä vastustajat. Arizonan maalinteko-ongelmat nostavat ottelun vähämaalisuutta, sillä NY Rangers lähtee pelaamaan tarkkaa puolustuspeliä, eikä anna ilmaisia pisteitä pois.

Kumpikaan joukkueista ei profiloidu varsinaiseksi maalintekokoneeksi

NY Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 otteluun 29 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 81:72, joka on hyvinkin vähämaalisen joukkueen lukema. Viime aikojen maalintekovaikeudet nostavat omalta osaltaan myös vähämaalisen ottelun odotusarvoja ja kun tähän lisätään vielä tarkka viisikkopeli, ei tuskin vastustajakaan yli yhtä maalia onnistu tekemään.

Markkinat tarjoavat alle 5.5 maalia -vedosta kertoimen 1.99. Katso parhaat pitkäveto kertoimet ja hyödynnä niitä illan kohteeseen!

NHL vetovihjeet 16.12.2021

Kohde: Arizona Coyotes – NY Rangers
vihje: Alle 5.5 maalia
Kerroin:
1.99

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

338 Lukukerrat