NHL pitkävetovihje: NY Rangers – NJ Devils 12.3.2024

12. maaliskuuta 2024 kohtaavat New York Rangers ja New Jersey Devils mielenkiintoisessa NHL-ottelussa.

NY Rangers

Kotijoukkue Rangers on vahvalla kolmannella sijalla itäisessä konferenssissa, kerättyään 63 ottelusta komeat 86 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 210 tehtyä maalia ja 172 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tehokkaasta hyökkäyksestä ja solidaarisesta puolustuksesta. Viimeaikaisten suoritusten valossa Rangersilla on ollut vaihteleva vire. Joukkue on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mutta heidän kokonaispanoksensa on silti vakuuttava. Rangersin pelaajat ovat osoittaneet kykenevänsä kilpailemaan korkealla tasolla, ja kotiyleisön tuki voi olla heille merkittävä etu.

NJ Devils

Vierasjoukkue Devils taistelee itäisessä konferenssissa sijasta 11, kerättyään 64 ottelusta 66 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 211 tehtyä maalia ja 224 päästettyä maalia, heijastaa tiukkoja kamppailuja kentällä. Devils on voittanut yhden viidestä edellisestä ottelustaan, ja heidän tavoitteenaan on varmasti parantaa otteitaan Rangersia vastaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue kerää pisteet

Ottelun ratkaiseva tekijä on Rangersin vahva puolustus, joka on tähän asti pitänyt vastustajien maalimäärän kurissa. Rangersin kotiyleisön tuki ja pelaajien kokemus tiukoista tilanteista voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Rangersin pelaajilla on myös näyttöjä ratkaisukyvystään, ja tämä voi olla avain voittoon kotikentällä. Odotamme tasaväkäistä kamppailua, mutta Rangersilla voi olla etu vahvemman puolustuspelin ja kotiyleisön tuen avulla.

Pelivihje: NY Rangers 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

233 Lukukerrat