NHL pitkävetovihje: Avalanche ei ole pudotuspelijoukkue ja se valitettavati näkyy 24.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Winnipeg Jets – Colorado Avalanche

Ottelusarjan toisessa kohtaamisessa Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche jatkavat taisteluaan kaukalossa. Jets voitti ensimmäisen suurimaalisen ottelun 7-6, vaikka joutui laukauksissa tappiolle 23-46. Tämä osoittaa Jetsin kyvyn hyödyntää maalintekopaikkansa tehokkaasti, ja joukkueen sitkeys ja taisteluilme nousivat esiin ottelun ratkaisuhetkillä.

Jets on tunnettu kovasta työnteosta ja sitoutumisesta pudotuspeleissä, ja heidän maalinsa takana seisoo laadukas Connor Hellebuyck, joka on joukkueen viimeinen lukko. Jets on jatkanut voitosta voittoon, voittaen runkosarjan lopussa peräti kahdeksan ottelua peräkkäin ja nyt joukkue on yhdeksän ottelun voittoputkessa.

Jetsin voitto kertoimella 2.40 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen, sillä joukkue on osoittanut kykynsä voittaa vaikeita otteluita ja heidän taisteluilmeensä on vakuuttava. Avalanche ei ole vakuuttanut pudotuspelien kovassa maailmassa samalla tavalla kuin Jets, mikä antaa lisäpontta Jetsin voiton mahdollisuudelle.

Vaikka Avalanche onkin vaarallinen vastustaja, Jetsin kova raataminen ja voittoputki antavat heille selvän edun tässä kohtaamisessa. Tämä ottelu lupaa jännitystä ja draamaa kaukalossa, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien toisessa ottelussa. Jetsin voitto näyttää houkuttelevalta pelikohteelta, kun otetaan huomioon joukkueen vahva pelivire ja Avalanchen heikompi menestys pudotuspeleissä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Winnipeg Jets voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

272 Lukukerrat