NHL pitkävetovihje: NY Rangers kaipaa jo kipeästi menestystä kevään peleissä 21.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

NY Rangers – Washington Capitals

NHL:n ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen New York Rangersin ja Washington Capitalsin välillä lupaa olla kiehtova taisto kahden eri lähtökohdista tulevan joukkueen välillä. Rangers hallitsi runkosarjaa vakuuttavasti, sijoittuen konferenssin kärkeen. He ovat tottuneet menestymään ja pelaamaan laadukasta kiekkoa, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan pudotuspeleissä.

Capitals kampesi itsensä juuri ja juuri mukaan pudotuspeleihin, käyttäen kaiken energiansa viimeisissä otteluissa. Tämä voi vaikuttaa heidän jaksamiseensa ja suorituskykyynsä, kun he kohtaavat vahvan Rangersin. Rangersin voitto kertoimella 1.80 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Heidän vakuuttava esityksensä runkosarjassa antaa luottamusta siihen, että he voivat aloittaa pudotuspelisarjan vahvasti ja napata voiton kotiyleisönsä edessä.

Vaikka Capitalsilla voi olla vaikeuksia Rangersin kovan vastuksen kanssa, heidän taistelutahtonsa ja kokemuksensa pudotuspeleistä voi tehdä tästäkin ottelusta tiukan. Tämä ottelu lupaa intensiivistä kiekkoviihdettä, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat pudotuspeleiden ensimmäisessä ottelussa. Vedonlyöjät löytävät hyvän kohteen Rangersin voitolle tästä ottelusta, sillä he ovat osoittaneet vahvuutensa ja menestyneet hyvin runkosarjassa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Rangers voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

187 Lukukerrat