NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – NY Rangers 29.10.2023

Lauantaina 29. lokakuuta 2023 kaksi kovaa NHL-joukkuetta kohtaavat, kun Vancouver Canucks isännöi New York Rangersia. Tämä ottelu lupaa olla tiukka taisto, sillä molemmat joukkueet ovat tällä kaudella osoittaneet vahvuutensa ja ovat sijoittuneet korkealle omassa konferenssissaan. Canucks pitää hallussaan läntisen konferenssin kolmatta sijaa, kerättyään seitsemästä ottelusta 10 pistettä ja maalisuhde on vaikuttava 28 tehtyä maalia ja 15 päästettyä. Rangers on itäisen konferenssin kolmantena 10 pisteen voimin ja maalisuhde on myös vakuuttava 21:13.

Hyvä startti Canucksin kaudella

Vancouver Canucks on ollut vakuuttava alkukaudesta. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, johtuen suurelta osin pelaajistaan, kuten Elias Pettersson ja Brock Boeser, jotka ovat hallinneet maalintekoa. Canucksin vahvuutena on myös maalivahtiosasto, jossa Thatcher Demko on pelannut loistavasti. Canucks on tunnettu nopeasta hyökkäyspelistään ja vahvasta erikoistilannepelaamisestaan, erityisesti ylivoimapelissä.

Rangers myös vakuuttavassa vauhdissa

New York Rangers on ollut erinomainen puolustuspelissä. Maalivahti Igor Shesterkin huippusuoritukset ovat pitäneet vastustajat kurissa, ja Rangers on päästänyt vain 13 maalia seitsemässä ottelussa. Rangersin puolustajat, kuten Adam Fox ja Jacob Trouba, ovat olleet erittäin vahvoja omassa päädyssään. Rangersilla on myös syvyyttä hyökkäyksessään, ja Artemi Panarin ja Chris Kreider ovat olleet tehokkaita maalin edessä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi sitten Rangers voittaa tämän ottelun?

Rangersilla on vahvempi puolustus, ja heillä on kyky hillitä Canucksin nopeita hyökkäyksiä. Lisäksi Shesterkin loistava maalivahtipeli voi olla ratkaiseva tekijä. Rangersin erikoistilannepelaaminen, sekä alivoimalla että ylivoimalla, on myös ollut vakuuttavaa, ja se voi kääntää ottelun Rangersin eduksi.

Vaikka Canucksilla on vaarallinen hyökkäys, Rangersin tiivis puolustus ja maalivahtipeli voivat auttaa heitä voittamaan tämän ottelun. Tämä ottelu lupaa olla mielenkiintoinen taisto kahden vahvan joukkueen välillä.

Pelivihje: NY Rangers 2.20

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

212 Lukukerrat