NHL pitkävetovihje: LA Kings – San Jose Sharks 23.1.2024

Läntisessä konferenssissa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun seitsemäntenä oleva LA Kings ottaa mittaa 16. sijalla olevasta San Jose Sharksista.

LA Kings

Kings on kerännyt 52 pistettä 43 ottelusta, ja joukkueen maalisuhde 138:112 kuvastaa tasapainoista suorittamista kentällä. Viimeaikainen vire on ollut vaihtelevaa, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

San Jose Sharks

San Jose Sharks taistelee alavireisesti, sijoittuen konferenssin pohjalle 26 pisteellä 46 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 94:186 osoittaa haasteita sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Sharks onnistui kuitenkin voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelusta, ja he pyrkivät parantamaan otteitaan kohtaamisessa Kingsin kanssa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että LA Kings voittaa tämän kohtaamisen?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen kotiedun hyödyntäminen. Kings on tottunut voittamaan kotiyleisönsä edessä, ja tämä antaa heille ylimääräisen kannustuksen kamppailussa Sharksia vastaan. Kotiyleisön tuki ja tuttu ympäristö ovat ratkaisevia tekijöitä. Toinen merkittävä seikka on Kingsin vahva puolustuspeli. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa kurissa maalintekotilanteissa, ja tämä on avainvoima kamppailussa. Sharksin haasteena onkin pystyä ohittamaan Kingsin tiivis puolustus, mikä ei ole ollut helppo tehtävä.

Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa LA Kingsin kotiedun ja vahvan puolustuspelin odotetaan olevan avain voittoon. Kings pyrkii vahvistamaan asemaansa konferenssissa keskikastissa, ja kotikaukalossa heillä on hyvät mahdollisuudet napata voitto San Jose Sharksista.

Pelivihje: LA Kings 1.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

302 Lukukerrat