NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Nashville Predators 1.11.2023

Vancouver Canucks ja Nashville Predators kohtaavat toisensa jännittävässä ottelussa 1. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin taistossa.

Vancouver Canucks

Canucks on tällä hetkellä läntisen konferenssin neljännellä sijalla, ja he ovat keränneet 8 ottelusta vaikuttavat 11 pistettä. Joukkue on onnistunut iskemään 31 maalia ja päästänyt vain 19, mikä osoittaa heidän vahvuutensa molemmissa päissä kenttää. Tämä kertoo joukkueen hyvästä maalisuhteesta ja tehokkaasta pelaamisesta.

Nashville Predators

Predators löytyy samasta konferenssista, mutta he ovat sijalla kahdeksan. He ovat keränneet 8 ottelusta 8 pistettä, ja maalisuhde on 23 tehtyä maalia ja 21 päästettyä maalia. Vaikka heillä onkin hieman matalampi pistekeskiarvo kuin Canucksilla, he ovat silti kyenneet pitämään pelinsä suhteellisen tasaisena.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotietu on ratkaiseva tekijä

Molemmilla joukkueilla on viimeisestä viidestä ottelusta kolme voittoa, mikä osoittaa, että he ovat tällä hetkellä hyvässä iskussa. Tämä luo mielenkiintoisen dynamiikan ennen ottelua, sillä kumpikaan ei näytä olevan selkeästi ylivoimainen. Canucks on kuitenkin ollut erityisen vakuuttava kotikentällään maalisuhteella 16:5. Tämä on heidän paras etunsa tässä ottelussa, koska kotiedulla on usein suuri merkitys jääkiekossa. Heidän vahva maalisuhteensa ja pelaamisensa antavat heille selkeän edun. Canucksin pelaajien tehokas maalinteko ja puolustus tuottavat Predatorsille vaikeuksia.

Canucksilla on enemmän momentumia ja kotikenttäetu, mikä antaa heille edun tässä ottelussa. Predators tulee varmasti taistelemaan tiukasti, mutta Canucksin pelaajien tehokkuus ja vahva puolustuspelaaminen ratkaisevat ottelun heidän edukseen. Lopputuloksena odotamme tiukkaa taistelua, mutta Canucks voittaa tämän ottelun.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

272 Lukukerrat