NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – LA Kings 1.11.2023

Toronto Maple Leafs saa vieraakseen Los Angeles Kingsin 1. marraskuuta 2023. Ennakkoon luvassa on mielenkiintoinen kamppailun, kun kaksi vahvaa NHL-joukkuetta kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vakuuttavasti ja pyrkivät jatkamaan voittojen keräämistä tässä kohtaamisessa.

Toronto Maple Leafs

Maple Leafs sijoittuu itäisen konferenssin seitsemännelle sijalle, kerättyään kahdeksasta ottelusta 11 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 29 tehtyä maalia ja 24 päästettyä maalia. Maple Leafsilla on kauden alussa ollut tehokas hyökkäys, ja he ovat pystyneet pitämään oman maalinsa puhtaana useissa otteluissa. Supertähdet, kuten Auston Matthews ja Mitch Marner ovat olleet hyvässä iskussa.

LA Kings

Kings on läntisen konferenssin viidennellä sijalla, ja he ovat keränneet kahdeksasta ottelusta 10 pistettä. Kingsin maalisuhde on 35 tehtyä maalia ja 30 päästettyä maalia. Joukkue on osoittanut tehokkuutta hyökkäyspäässä ja on vahva ehdokas pudotuspeleihin tänä vuonna.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi kotijoukkue Maple Leafs voittaisi tämän ottelun?

Maple Leafsilla on vahva kotietu, ja he ovat tottuneet pelaamaan hyvin omalla kotikaukalollaan. Kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräisen sykähdyksen. Maple Leafs on ollut tehokas erikoistilanteissa, erityisesti ylivoimalla. Heillä on pelaajia, kuten Auston Matthews ja Mitch Marner, jotka voivat ratkaista otteluita ylivoimapelissä. Kingsin puolustuksen on oltava hereillä, jotta he voivat pysäyttää Maple Leafsin ylivoimahyökkäykset.

Maple Leafs on vakuuttanut tasaisuudellaan alkukaudella. He ovat pystyneet voittamaan vaikeita otteluita ja pitämään maalinsa puhtaana tarvittaessa. Tämä tarkoittaa, että heillä on vahva joukkuepelaaminen ja maalivahtipeli, joka auttaa heitä voittamaan Kingsin kaltaisen hyökkäysvoimaisen joukkueen. Kotietu, erikoistilanteiden tehokkuus ja tasainen joukkuepelaaminen ovat avaimet voittoon. Kings voi kuitenkin tarjota kovan vastuksen, ja tästä ottelusta voi odottaa todellista kiekkoviihdettä.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

265 Lukukerrat