NHL pitkävetovihje: LA Kings – Washintgon Capitals 30.11.2023

Los Angeles Kings ja Washington Capitals kohtaavat toisensa 30. marraskuuta 2023, luoden jännittävän tilanteen, kun Kings pyrkii jatkamaan voittoputkeaan ja Capitals etsii vahvistusta asemalleen itäisessä konferenssissa.

LA Kings

LA Kings on saavuttanut läntisen konferenssin neljännen sijan keräämällä 29 pistettä 19 ottelusta. Joukkue on tehnyt maaleja vakuuttavasti, josta kertoo vaikuttava maalisuhde 76:47. Viiden peräkkäisen voiton myötä Kings on näyttänyt vahvuutensa ja osoittanut kykenevänsä voittamaan vaikeissa tilanteissa.

Washington Capitals

Washington Capitals sijoittuu itäisessä konferenssissa yhdeksännelle sijalle 22 pisteellä 18 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 44:50, ja Capitals on voittanut kaksi edellisestä viidestä ottelustaan. He pyrkivät parantamaan suoritustaan ja nousemaan konferenssin taulukossa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten LA Kings voittaisi tämän kohtaamisen?

Kingsin vahva pistetahti ja viiden ottelun voittoputki ovat osoitus joukkueen hyvästä vireestä. He ovat pystyneet ylläpitämään korkeaa maalitehokkuuttaan ja pelaamaan vakuuttavasti sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Kingsin itseluottamus on korkealla voittoputken ansiosta, mikä antaa heille etulyöntiaseman ottelussa.

LA Kings lähtee otteluun vahvassa asemassa, kun taas Washington Capitals tavoittelee parannusta sijoituksessaan. Kingsin vire ja tasapainoinen peli sekä voittoputken tuoma itseluottamus antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon ottelussa.

Pelivihje: LA Kings 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

277 Lukukerrat