NHL pitkävetovihje: Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs 24.11.2023

Chicago Blackhawks kohtaa Toronto Maple Leafsin jännittävässä ottelussa 24. marraskuuta 2023 klo 21:00 Suomen aikaa. Ottelu lupaa olla mielenkiintoinen, kun kaksi joukkuetta kohtaa, joilla on erilaiset tilastot ja vire.

Chicago Blackhawks

Blackhawks löytyy läntisen konferenssin 15. sijalta, ja joukkue on kohdannut vaikeuksia tällä kaudella. He ovat pelanneet 17 ottelua, mutta ovat onnistuneet keräämään vain 10 pistettä. Maalisuhde 43:63 kuvastaa haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Erityisesti huolestuttavaa on, että joukkue on hävinnyt viisi peräkkäistä ottelua. Blackhawksin on etsittävä ratkaisuja ongelmiinsa, jos he haluavat kääntää kurssinsa voitolliseksi.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsilla menee paremmin tällä kaudella. He ovat itäisen konferenssin kuudentena ja ovat keränneet 17 ottelusta komeat 22 pistettä. Maalisuhde 62:59 osoittaa, että he ovat tehneet maaleja, mutta ovat myös antaneet vastustajille tilaisuuksia. Maple Leafs on voittanut neljä edellistä otteluaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Toronto Maple Leafs voittaa tämän ottelun?

Yksi avaintekijä on joukkueen hyökkäysvoima. Heillä on useita taitavia maalintekijöitä ja pelintekijöitä, kuten Auston Matthews ja Mitch Marner, jotka voivat luoda vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Maple Leafs on osoittanut kykynsä voittaa otteluita putkeen, mikä kertoo joukkueen vahvasta itseluottamuksesta ja hyvästä pelivireestä. Jos he pystyvät hyödyntämään Blackhawksin haasteita, voivat he viedä tämän ottelun nimiinsä.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

479 Lukukerrat