NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks 17.10.2023

Toronto Maple Leafs kohtaa Chicago Blackhawksin 17.10.2023 maanantain ja tiistain välisenä yönä jännittävässä NHL-ottelussa.

Toronto Maple Leafs on pelannut kaksi ottelua ja voittanut molemmat, keräten 4 pistettä. Heidän maalisuhde on 13 tehtyä maalia ja 9 päästettyä maalia. Tämä osoittaa, että Maple Leafsilla on tehokas hyökkäys ja kohtuullinen puolustus.

Chicago Blackhawks on pelannut kolme ottelua, mutta voittanut vain yhden. Heidän maalisuhde on 7 tehtyä maalia ja 8 päästettyä maalia. Blackhawks on myös hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mikä vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Maple leafs on loisto kohde

Maple Leafsin voiton mahdollisuudet perustuvat joukkueen tehokkaaseen hyökkäykseen, mikä on jo nähty näiden kahden voitetun ottelun myötä. Toronto hyödyntää tehokkaasti maalintekomahdollisuuksiaan ja pystyy pitämään vastustajansa ahtaalla. Lisäksi heillä on vahva maalivahti, joka voi pelastaa joukkueen vaikeissa tilanteissa.

Toinen huomioitava seikka on Blackhawksin heikko vire. Kahden peräkkäisen tappion jälkeen joukkueella on paineita voittaa, mikä voi johtaa virheisiin ja hermostuneisuuteen. Maple Leafs voi hyödyntää tätä tilannetta ja luoda painetta vastustajalleen.

Maple Leafsilla on tällä hetkellä paremmat tilastot ja joukkueen kokonaisvaltainen suorituskyky vaikuttaa vakuuttavalta. Heidän tehokas hyökkäys, vahva puolustus ja kokemus voittamisesta antavat heille hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu Chicago Blackhawksia vastaan.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 1.50

Nappaa 100€ ilmaisvetoja ensitalletuksella XLbetiltä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

370 Lukukerrat