NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 28.12.2023

Toronto Maple Leafsin ja Ottawa Senatorsin välinen ottelu 28.12.2023 lupaa olla mielenkiintoinen kohtaaminen, kun joukkueet kohtaavat toisensa. Maple Leafsilla on ollut vahva kausi tähän mennessä, ja he pyrkivät jatkamaan hyviä otteitaan.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs löytyy itäisen konferenssin neljänneltä sijalta, ja joukkue on kerännyt 31 ottelusta vaikuttavat 40 pistettä. Maalisuhde on 115 tehtyä ja 105 päästettyä maalia. Vaikka Maple Leafs on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, heidän isompi kuva kertoo joukkueen vahvasta kilpailukyvystä.

Ottawa Senators

Ottawa Senators on sijoittunut konferenssissa 16. sijalle 24 pisteen turvin. Joukkue on pelannut 29 ottelua, joissa se on tehnyt 100 maalia ja päästänyt 103 maalia. Senatorsin viimeaikainen suoritus ei ole ollut yhtä vakuuttava, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue on vahvempi

Toronto Maple Leafsilla on useita vahvuuksia, jotka voivat antaa heille edun ottelussa. Heidän hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja maalinteko on jakautunut tasaisesti joukkueen pelaajien kesken. Maple Leafsilla on laaja ja osaava puolustus, joka vaikeuttaa Ottawa Senatorsin maalinteon mahdollisuuksia.

Ottawa Senatorsin on panostettava vahvaan puolustuspeliin ja pyrittävä hyödyntämään vastustajan mahdolliset heikkoudet. Maple Leafsin kohtaaminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, ja Toronto voi hyvinkin voittaa ottelun selvin numeroin vahvan kokonaispelin, maalivahtipelin ja tehokkaan hyökkäyksensä ansiosta.

Toronto Maple Leafs ottaa voiton ottelusta hyvien pelaajien ja vahvan joukkuepelin ansiosta. Heillä on potentiaalia hallita peliä sekä hyökkäyksen että puolustuksen kautta, mikä voi johtaa voittoon ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

344 Lukukerrat