NHL pitkävetovihje: Vaahterapaidat kaivavat vielä yhden voiton kotiyleisölle 28.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

NHL:ssä nähdään jännittävä ottelu, kun Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins kohtaavat neljännessä ottelussa. Bruins voitti ensimmäisen ottelun vakuuttavasti 5-1, mutta Maple Leafs vastasi voittamalla toisen ottelun 3-2. Kolmannessa kohtaamisessa Bruins vei voiton 4-2.

Maple Leafsille tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä joukkue tarvitsee voiton tasoittaakseen ottelusarjan kotiyleisön edessä. Heillä on joukkueessaan merkittävää tulivoimaa, erityisesti Auston Matthewsin johdolla, joka kykenee voittamaan pelejä lähes yksinään.

Maple Leafsin voitto kertoimella 2.50 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa. Heidän kotietunsa ja tarve voittaa tämä tärkeä ottelu tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen. Bruins tulee varmasti haastamaan, mutta Maple Leafsilla on kyky vastata haasteeseen ja tasoittaa ottelusarja.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Toronto Maple Leafs voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

289 Lukukerrat