NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Pittsburgh Penguins 1.3.2024

NHL-fanit voivat odottaa intensiivistä kohtaamista, kun Seattle Kraken kohtaa Pittsburgh Penguinsin 1.3.2024.

Seattle Kraken

Kotijoukkue Kraken on sijoittunut läntisen konferenssin 12. sijalle 61 pisteellä 58 ottelusta, ja joukkueen maalisuhde on tasainen 163:169. Viimeaikainen suorituskyky on ollut kohtuullista, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Pittsburgh Penguins

Vierasjoukkue Penguins taistelee itäisen konferenssin 11. sijalla 62 pisteellä 56 ottelusta, ja joukkueen maalisuhde on 170:154. Penguins on voittanut kolme ottelua peräkkäin, mikä osoittaa heidän nousukuntoaan. Joukkueen voittoputki saattaa antaa heille tarvittavan itseluottamuksen kohdata Kraken.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Pingviinit jatkavat voittoputkea

Penguinsin voittoon vaikuttaa useampi tekijä. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat onnistuneet löytämään maaliverkon säännöllisesti viime aikoina. Puolustus on myös ollut tiivis, ja maalivahtipeli on ollut vahvaa. Penguinsin kokoonpanossa on myös kokeneita pelaajia, jotka voivat tuoda ratkaisevan panoksen tiukoissa otteluissa.

Voittoisan putken aikana Penguinsin pelaajat ovat löytäneet yhteisen sävelen ja onnistuneet pelaamaan vahvaa joukkuepeliä. Tämä joukkuehenki voi olla ratkaiseva tekijä kohtaamisessa Krakenia vastaan. Joukkueen voitonhalu ja sitoutuminen voittamiseen voivat olla merkittäviä tekijöitä. Penguinsin voittoon voi vaikuttaa myös pelitaktiikka ja kyky lukea vastustajan liikkeitä. Kokeneet valmentajat voivat olla avainasemassa tässä, suunnitellessaan taktiikkaa, joka voisi hyödyntää Krakenin mahdollisia heikkouksia.

Penguinsin vahva voittoputki, tehokas hyökkäys ja tiivis puolustuspelaaminen antavat heille hyvät mahdollisuudet voittaa tämä kohtaaminen Seattle Krakenia vastaan.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.45

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

179 Lukukerrat