NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Buffalo Sabres 19.3.2024

Tulevana yönä 19. maaliskuuta 2024 jännitys nousee, kun läntisen konferenssin sijalla 12 oleva Seattle Kraken isännöi itäisen konferenssin vastaavalla sijalla olevaa Buffalo Sabresia. Ottelu lupaa kahden joukkueen välisen taistelun siitä, kumpi pystyy kääntämään viimeaikaisen vireensä voitoksi.

Seattle Kraken

Seattle Kraken lähtee otteluun neljän peräkkäisen tappion jälkeen kaipaamaan voittoa. He ovat keränneet 66 ottelusta yhteensä 68 pistettä ja maalisuhteensa on 180 tehtyä ja 190 päästettyä maalia. Krakenin täytyy löytää uusi vaihde peliinsä ja katkaista tappioputki, jos he aikovat kavuta konferenssin taulukossa ylemmäs.

Buffalo Sabres

Buffalo Sabresilla sen sijaan on ollut hieman parempi vire viime aikoina. He ovat keränneet 68 ottelusta 69 pistettä ja maalisuhde on 201 tehtyä ja 202 päästettyä maalia. Vaikka he ovatkin voittaneet vain kolme viidestä edellisestä ottelustaan, heillä on kuitenkin vahvempi maalisuhde kuin vastustajallaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Sabres on tällä hetkellä kovempi

Ottelun ratkaisu voi hyvinkin löytyä joukkueiden puolustuspelistä ja maalivahtipelistä. Sabresin vahva maalivahtiosasto ja kyky pitää vastustajan maalimäärä kurissa voivat olla avain voittoon. Heidän kykynsä hyödyntää vastustajan virheitä ja luoda maalipaikkoja voi kääntää ottelun heidän eduksi.

Odotettavissa on kuitenkin tasainen ja kiihkeä ottelu, jossa molemmat joukkueet tulevat taistelemaan kynsin ja hampain voitosta. Mutta lopulta uskon, että Buffalo Sabresin vahvempi puolustuspeli ja maalivahtipeli antavat heille etulyöntiaseman ottelussa, ja he onnistuvat kääntämään voiton itselleen Krakenin kustannuksella.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.60

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

293 Lukukerrat