NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – NJ Devils 8.12.2023

Tulevana yönä Seattle Kraken isännöi New Jersey Devilsia kiekkokamppailussa, joka lupaa olla jännittävä kohtaaminen. Krakenilla ja Devilsillä on kummallakin ollut vaihteleva kausi, ja molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä voittoja säilyttääkseen asemansa tiukassa konferenssikilvassa.

Seattle Kraken

Seattle Kraken löytyy läntisen konferenssin 12. sijalta, ja joukkue on kamppaillut viime aikoina. 26 ottelusta on kertynyt 22 pistettä, ja maalisuhde on 70 tehtyä ja 92 päästettyä maalia. Viiden peräkkäisen tappion myötä joukkue etsii kipeästi käännettä otteisiinsa ja yrittää katkaista negatiivisen putkensa tässä ottelussa.

NJ Devils

New Jersey Devils puolestaan on itäisen konferenssin 11. sijalla. Joukkue on kerännyt 25 pistettä 23 ottelusta, ja maalisuhde on tasainen 85 tehtyä ja 88 päästettyä maalia. Devils on ollut viime aikoina paremmassa vireessä voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä on tuonut joukkueelle kaivattua itseluottamusta, ja he pyrkivät jatkamaan hyvää virettään Krakenin vieraana.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Vierailla avaimet voittoon

Vierasjoukkue Devilsin voiton avaimet ovat heidän parantunut puolustuspelaamisensa ja tehokas hyökkäys. Joukkue on onnistunut löytämään tasapainon molemmissa päissä kenttää, ja tämä on ratkaiseva tekijä Krakenin haastamisessa. Devilsin voitokas tilanne antaa heille selkeän psyykkisen edun, kun taas Krakenin itseluottamus on varmasti koetuksella viimeisten tappioiden jälkeen.

Devilsin parempi vire ja joukkueen yhtenäisyys antavat heille hyvät mahdollisuudet ottaa voitto Krakenilta tässä kohtaamisessa. Ottelusta voi odottaa kovaa taistelua, ja molemmat joukkueet tulevat antamaan kaikkensa voittaakseen tämän tärkeän ottelun.

Pelivihje: NJ Devils 2.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

323 Lukukerrat