NHL pitkävetovihje: Nashville Predators – Winnipeg Jets 10.4.2024

Nashville Predators ja Winnipeg Jets kohtaavat 10.4.2024, ja ottelu lupaa olla kova kamppailu läntisen konferenssin keskikastin joukkueiden välillä.

Nashville Predators

Predators on tällä hetkellä konferenssissa sijalla kuusi, ja heillä on takanaan kohtalainen kausi, joka on tuonut heille 94 pistettä 78 ottelusta. He ovat voittaneet kaksi viidestä viime ottelustaan, mikä kuvastaa heidän vaihtelevaa virettään viime aikoina.

Winnipeg Jets

Jets puolestaan on sijoittunut neljänneksi konferenssissa ja heillä on hieman parempi kausi takanaan. He ovat keränneet 100 pistettä 77 ottelusta ja voittaneet kolme ottelua peräkkäin, mikä osoittaa heidän vahvaa virettään juuri ennen pudotuspelejä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue kaivaa ottelusta voiton

Predatorsin voitto tässä ottelussa näyttää kuitenkin todennäköiseltä. Vaikka heidän viime aikojen vireensä ei ole ollut huipussaan, heillä on potentiaalia haastaa Jets kotikentällään. Predatorsilla on kotietu puolellaan, mikä antaa heille pientä etua ottelun kulussa.

Predatorsin menestyksen avain on myös heidän halunsa palata voittojen tielle. Vaikka Jets onkin vahva vastustaja, Predatorsilla on motivaatiota ja tarvetta voittaa tämä ottelu säilyttääkseen asemansa konferenssin kuuden parhaan joukossa ennen pudotuspelejä. Heidän kotiyleisönsä tuki ja halu parantaa viime aikojen esityksiä ovat ratkaisevia tekijöitä ottelun voiton kannalta. Predatorsin voitto näyttää siten todennäköiseltä lopputulokselta tässä kamppailussa.

Pelivihje: Nashville Predators 2.60

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

275 Lukukerrat