NHL pitkävetovihje: Nashville Predators – Ottawa Senators 28.2.2024

Tuleva kohtaaminen Läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla olevan Nashville Predatorsin ja Itäisen konferenssin neljätoista sijalla olevan Ottawa Senatorsin välillä herättää odotuksia, erityisesti Predatorsin vahvan viime aikoina esitetyn peliesityksen johdosta.

Nashville Predators

Predators on pelannut mainiosti ja pitää itsensä hyvin kiinni konferenssin keskikastissa. Joukkue on kerännyt 59 ottelusta 66 pistettä, ja maalisuhde on tasainen 184 tehtyä ja 187 päästettyä maalia. Etenkin viime aikoina Predators on ollut liekeissä voittaen peräti viisi ottelua peräkkäin. Tämä voittoputki antaa joukkueelle luottamusta ja positiivista energiaa otteluun Senatorsia vastaan.

Ottawa Senators

Senators on puolestaan löytynyt konferenssin alapäästä, kerättyään 56 ottelusta 53 pistettä, ja maalisuhde on 189 tehtyä ja 199 päästettyä maalia. Vaikka joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, heidän sijoituksensa on haastava.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Predators voittaa?

Joukkueen viimeaikaiset voitot heijastavat hyvää pelaamista ja tehokasta maalintekoa. Hyökkäyspäässä Predatorsin pelaajat ovat löytäneet yhteispelin, ja maalivahtipeli on ollut vahvaa. Predators voi myös hyötyä kotiedustaan ja kannattajiensa tuesta, mikä voi luoda otteluun positiivisen ilmapiirin. Predatorsin voiton taustalla voi olla myös joukkueen kyky pysäyttää vastustajan hyökkäykset ja hyödyntää Senatorsin mahdolliset puolustukselliset haasteet. Kokonaisuutena Predatorsilla on monia tekijöitä puolellaan, jotka voivat johtaa voittoon tässä ottelussa.

Pelivihje: Nashville Predators 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

201 Lukukerrat