NHL vedonlyöntivihjeet: Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain huimassa vireessä oleva Pittsburgh Penguins sekä kestofarssin Buffalo Sabres. Tänään luotto on vahva suosikkiin, ja pitkävetovihjeet pitäisi tulla kotiin helposti. Tähän kohteeseen voikin panostaa hieman rohkeammin!

Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä itäisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 pelattuun otteluun 35 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 85:72 ja varsinkin viime aikoina pingviivinit ovat olleet aivan tulessa voittaen jo viisi peräkkäistä ottelua. Otteluun lähdettäessä Penguinsillä on materiaalin lisäksi etunaan vielä lepo- sekä kotietu, joten en näe mitään skenaariota, jossa Sabres voisi edes yrittää haastaa nälkäistä pingviinilaumaa.

Buffalo Sabresin maaliverkot heiluvat rankasti

Buffalo Sabres on tällä hetkellä puolestaan itäisen konferenssin 13. sijalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun vain 24 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 80:101 ja vaikka alla onkin kaksi peräkkäistä niukkaa voittoa ei se poista sitä tosiasiaa, että joukkue on yksi NHL:n huonoimmista. Kahta edellistä voittoa ennen Sabres pelasi 12 ottelua voittaen näistä vain yhden ja siinäkin vastustaja oli Montreal Canadiens.

Markkinat tarjoavat Pittsburgh Penguinsin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.60 ja sen voit napata monilta vedonlyöntisivuilta ilman rekisteröintiä samalla kertoimella!

NHL vetovihjeet 18.12.2021

Kohde: Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres
vihje: Pittsburgh Penguins
Kerroin:
1.60

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

221 Lukukerrat