SM-liiga pitkävetovihjeet: Kärpät – Ilves 5.10.2023

SM-liigan ottelussa Kärpät ja Ilves kohtaavat 5. lokakuuta 2023. Tarkastellaan hieman joukkueiden tilannetta, alkukauden suorituksia sekä pohditaan, miksi Ilves voisi voittaa tämän kohtaamisen.

Nihkeä alkukausi Oulussa

Kärpät löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 10. sijalta. Joukkue on pelannut kuusi ottelua ja kerännyt niistä yhdeksän pistettä. Maalisuhde on ollut hieman ongelmallinen, sillä Kärpät on tehnyt 13 maalia, mutta päästänyt vastustajansa tekemään 14 maalia. Alkukausi ei ole ollut joukkueelle helppo, mutta viime aikoina he ovat onnistuneet voittamaan kaksi peräkkäistä ottelua, mikä antaa toivoa paremmasta.

Ilveksen alkukausi on sujunut odotetusti

Ilves sen sijaan on sijoittunut neljänneksi sarjataulukossa. He ovat pelanneet yhdeksän ottelua ja keränneet 15 pistettä. Maalisuhde on positiivinen, kun joukkue on tehnyt 27 maalia ja päästänyt 25 maalia omiin. Ilves on ollut vahva joukkue alkukaudesta lähtien ja on myös voittanut kaksi viimeisintä otteluaan.

Miksi Ilves voisi voittaa tämän ottelun?

Ilveksen hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat onnistuneet tekemään paljon maaleja. Hyökkääjät kuten Kodytek ja Palve ovat olleet kuumia alkukaudella, ja he voivat luoda ongelmia Kärppien puolustukselle. Ilves on ollut vahva vieraissa, joten Kärppien kotietu lasketaan melko pieneksi vielä arkipäivän ottelussa. Ilveksen maalivahdit on ollut hyvässä vireessä. Hyvä maalivahtipeli on usein ratkaisevassa roolissa, ja Ilveksellä on vankka maalivahtiosasto.

Vaikka Kärpät onkin voittanut kaksi peräkkäistä ottelua, Ilves näyttää toistaiseksi ainakin vahvemmalta joukkueelta. Ottelun 1×2 kertoimet ovat Kärppien puolella, sillä Ilveksen voittokerroin on suhteellisen korkea. Ilves saattaa hyvin jatkaa voittoputkeaan ja voittaa tämän ottelun.

Pelivihje: Ilves 2.70

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

383 Lukukerrat