NHL pitkävetovihje: Onko Capitalsista haastamaan Madison Square Gardenissa? 24.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

NY Rangers – Washington Capitals

Ottelusarjan toisessa kohtaamisessa New York Rangers ja Washington Capitals ottavat jälleen mittaa toisistaan. Rangers otti vakuuttavan voiton ensimmäisestä kohtaamisesta kotikentällään lukemin 4-1 ja hallitsi kentän tapahtumia kaikilla osa-alueilla. Heidän maalivahtinsa Igor Shesterkinin loistava vire ja joukkueen yksilötaidot, kuten Artemi Panarinin tehokkuus, ovat olleet merkittävässä roolissa.

Rangersin voitto kertoimella 1.70 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen toiseen kohtaamiseen. Heidän vahva esityksensä ensimmäisessä ottelussa antaa heille itseluottamusta jatkaa menestystä myös toisessa ottelussa. Kotietu ja joukkueen hyvä pelivire tekevät Rangersista selkeän ennakkosuosikin. Capitalsin olisi löydettävä tapa vastata Rangersin vahvaan hyökkäykseen ja parantaa omaa suoritustaan, jos he haluavat tasoittaa sarjan. Heiltä ei kuitenkaan löydy tarvittavia aseita voiton kaivamiseen Madison Square Gardenilla.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja kiekkoviihdettä, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien toisessa ottelussa. Rangersin voitto tuntuu erinomaiselta pelikohteelta.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Rangersin voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

234 Lukukerrat