NHL pitkävetovihje: Capitalsilla ei riitä rahkeet haastaa Rangersia koko sarjassa 27.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Washington Capitals – NY Rangers

NHL:ssä odotetaan jännittävää ottelua, kun Washington Capitals ja New York Rangers kohtaavat kolmannessa ottelusarjan ottelussa. Rangers on vakuuttanut ensimmäisissä kohtaamisissaan, voittaen molemmat ottelut: ensimmäisen 4-1 ja toisen 4-3.

Rangers on ollut otteluissaan vahvempi joukkue kaikilla osa-alueilla ja on selvässä edellä Capitalsia. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut terävää, ja puolustus on onnistunut pitämään Capitalsin hyökkäyspelin aisoissa. Rangersilla on mahdollisuus pyyhkiä ottelusarja suoraan neljässä ottelussa.

Rangersin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen. He ovat osoittaneet vahvuutensa ja pelin hallinnan otteluissaan tähän mennessä, ja heillä on kaikki mahdollisuudet jatkaa voittoputkeaan myös kolmannessa kohtaamisessa. Capitalsin on löydettävä tapa vastata Rangersin vauhtiin ja paineeseen, mutta Rangers on vahvassa asemassa jatkaakseen voittojen tiellä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Rangers voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

115 Lukukerrat