NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – NY Islanders 16.1.2024

Tuleva kohtaaminen Wildin ja Islandersin välillä on odotettu kamppailu, jossa molemmilla joukkueilla on omat tavoitteensa.

Minnesota Wild

Kotijoukkue Minnesota Wild on läntisen konferenssin 13. sijalla, mutta joukkueella on silti mahdollisuus nousta paremmille sijoille vahvoilla suorituksilla. Tällä hetkellä heillä on takanaan vaikea jakso neljän peräkkäisen tappion myötä. Wildin kauden tilastoista näkyy, että he ovat kohdanneet vaikeuksia maalinteossa, ja maalisuhde 121:144 kertoo tarinan heidän haasteistaan myös oman pään puolustuksessa. Voitto tästä ottelusta voisi olla käännekohta joukkueelle, kun he pyrkivät parantamaan asemiaan konferenssissa.

NY Islanders

Vierasjoukkue NY Islanders sijoittuu itäisen konferenssin 9. sijalle ja on kerännyt 42 ottelusta 48 pistettä. Islandersilla on vahvempi maalisuhde 128:141, mikä osoittaa heidän kykynsä luoda maalintekotilanteita. Viimeaikaiset kaksi voittoa viidestä ottelusta ovat saattaneet olla pettymys, mutta joukkueella on silti vahva potentiaali päästä takaisin voittojen tielle.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että NY Islanders voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on vahva hyökkäysarsenaali ja kyky vastata vastustajan haasteisiin. Heidän maalivahtinsa on osoittanut luotettavuutta vaikeissakin tilanteissa. Islanders näyttää ottelussa vahvemmalta joukkueelta, ja heillä on potentiaalia hyödyntää Wildin haavoittuvuudet sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Tämä voisi olla ottelu, jossa Islanders osoittaa vahvuutensa ja vie voiton.

Pelivihje: NY Islanders 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

303 Lukukerrat