NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Edmonton Oilers 19.6.2024

Florida Panthers ja Edmonton Oilers kohtaavat 19. kesäkuuta 2024 Stanley Cup -finaalisarjan viidennessä ottelussa.

Florida Panthers

Panthers johtaa sarjaa voitoin 3-1 ja on nyt yhden voiton päässä mestaruudesta. Panthers voitti finaalisarjan kolme ensimmäistä ottelua selvästi: 3-0, 4-1 ja 4-3, mutta kärsi neljännessä ottelussa murskatappion lukemin 8-1. Nyt heillä on mahdollisuus katkaista sarja ja voittaa Stanley Cup kotikentällään.

Panthersin vahva joukkuepeli ja tiivis puolustus ovat olleet avainasemassa heidän menestyksessään. Joukkueen maalivahti on ollut loistavassa vireessä, ja hyökkäyspään pelaajat ovat iskeneet tärkeitä maaleja. Panthersin kotikenttäetu ja fanien tuki antavat joukkueelle lisävoimaa tärkeään viidenteen otteluun.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers puolestaan osoitti neljännessä ottelussa, mihin he pystyvät parhaimmillaan. Heidän tehokas hyökkäyspelinsä ja vahva ylivoimapeli saivat Panthersin puolustuksen hätiköimään. Oilersin on jatkettava samalla intensiteetillä ja hyödynnettävä jokainen tilaisuus, jos he aikovat venyttää sarjaa kuudenteen otteluun.

Kotijoukkue katkaisee sarjan!

Panthersin voiton avaimet ovat tiivis joukkuepeli, kurinalainen puolustus ja maalivahtipeli. Hyökkäyspäässä heidän on oltava tehokkaita ja hyödynnettävä kotiyleisön tuoma energia. Panthersin kotifanien tuki voi osoittautua ratkaisevaksi, ja joukkue lähtee hakemaan voittoa varmistaakseen ensimmäisen Stanley Cup -mestaruutensa. Ottelusta odotetaan tiukkaa ja jännittävää kamppailua, jossa molemmat joukkueet antavat kaikkensa jäällä.

Pelivihje: Florida Panthers 2.30

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

224 Lukukerrat