NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Florida Panthers 14.6.2024

Edmonton Oilers ja Florida Panthers kohtaavat Stanley Cup -finaalisarjan kolmannessa ottelussa 14. kesäkuuta 2024. Panthers johtaa sarjaa vakuuttavasti 2-0 voitettuaan molemmat kotiottelunsa selvin lukemin 3-0 ja 4-1. Floridan joukkue on esittänyt todella vahvoja otteita ja onnistunut täysin pysäyttämään Edmontonin supertähdet Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin, jotka eivät ole vielä päässeet esittämään parasta osaamistaan.

Barkov johdattaa joukkuetta kohti mestaruutta

Kolmanteen otteluun lähdettäessä suuri kysymysmerkki on ollut Aleksander Barkovin pelikunto. Barkovin pelaaminen oli hetken aikaa epävarmaa, mutta viimeisimpien tietojen mukaan hän on pelikunnossa ja mukana kokoonpanossa. Barkovin pelaaminen on joukkueelle elintärkeää, sillä suomalainen on isossa roolissa McDavidin ollessa jäällä.

Jos Panthers pystyy jatkamaan Edmontonin tähtipelaajien pimentämistä, joukkueella on erinomaiset mahdollisuudet napata voitto vieraskentällä ja edetä sarjassa jo 3-0 johtoon. Edmontonin on löydettävä keino murtautua Floridan puolustuksen läpi ja saada McDavidin ja Draisaitlin kaltaiset pelaajat pelaamaan omalla tasollaan, mikäli he haluavat pysyä mukana taistelussa mestaruudesta.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Voiko kotietu kääntää voimasuhteet?

Panthersin vakuuttava pelaaminen ja kyky hallita otteluita molemmissa päissä kenttää tekevät heistä vahvan haastajan myös kolmannessa ottelussa. Edmontonin kotiyleisö on varmasti täysillä mukana tukemassa kotijoukkuettaan, mutta Panthersilla on nyt loistava tilaisuus ottaa iso askel kohti Stanley Cupin voittoa.

Pelivihje: Florida Panthers 2.80

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

167 Lukukerrat