NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Florida Panthers 22.6.2024

22.kesäkuuta 2024 nähdään yöllä huikea kamppailu, kun Edmonton Oilers ja Florida Panthers kohtaavat Stanley Cup -finaalisarjan kuudennessa ottelussa. Panthers johtaa sarjaa voitoin 3-2, mutta Oilers on osoittanut merkittävää taisteluhenkeä kahdessa edellisessä ottelussa.

Panthersin vire kääntymässä?

Florida Panthers hallitsi finaalisarjan alkua voittamalla kolme ensimmäistä ottelua vakuuttavilla esityksillä. Kolmen voiton putki antoi joukkueelle vahvan aseman mestaruustaistossa. Neljännessä ottelussa Edmonton Oilers kuitenkin löysi uuden vaihteen ja haki murskaavan 8-1 voiton, mikä käänsi sarjan suunnan. Viidennessä ottelussa Oilers jatkoi vahvoja otteitaan ja nappasi vakuuttavan 5-3 voiton, mikä piti heidän mestaruushaaveensa elossa.

McDavid rikkoo rajoja

Oilersin kapteeni Connor McDavid on ollut joukkueensa kantava voima, erityisesti selkä seinää vasten pelattaessa. Hän on johdattanut joukkuettaan esimerkillisesti ja ollut mukana luomassa ratkaisevia maalipaikkoja. Joukkueen itsevarmuus ja usko omaan tekemiseen ovat kasvaneet merkittävästi kahden peräkkäisen voiton myötä.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Oilers laittaa pantterilauman ahtaalle

Kuudennessa ottelussa Oilers pelaa kotikentällään, mikä antaa heille lisäedun ja fanien tuen. Oilersin vahva vire ja henkinen yliote kahdesta edellisestä ottelusta tekevät heistä vahvan ennakkosuosikin tässä kamppailussa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Edmonton Oilers onnistuu venyttämään finaalisarjan seitsemänteen peliin ottamalla voiton kotikentällään.

Finaalisarjan kuudes ottelu tulee olemaan intensiivinen ja jännittävä taistelu, jossa panokset ovat korkeimmillaan. Oilersin ja Panthersin välinen kamppailu tarjoaa katsojille unohtumattoman jääkiekkoelämyksen, jossa ratkaisun avaimet löytyvät pienistä yksityiskohdista ja pelaajien henkilökohtaisesta suoritustasosta.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.40

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

229 Lukukerrat