NHL pitkävetovihje: Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators 12.4.2024

Tampa Bay Lightning ja Ottawa Senators kohtaavat 12.4.2024 NHL-ottelussa, joka asettaa vastakkain kaksi konferenssin erilaista joukkuetta.

Tamp Bay Lightning

Kotijoukkue Lightning pitää hallussaan itäisen konferenssin kuudetta sijaa, keräten vakuuttavat 95 pistettä 78 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 279 tehtyä maalia ja 253 päästettyä maalia osoittaa joukkueen kyvyn sekä hyökkäys- että puolustuspäässä kenttää. Vaikka Lightningin vire on ollut hieman ailahtelevaa viime peleissä, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta, he ovat edelleen vahva joukkue ja haastavat vastustajansa korkealla intensiteetillä.

Ottawa Senators

Senators löytyy konferenssin pohjalta, keräten vain 72 pistettä samassa ottelumäärässä. Heidän maalisuhteensa 244 tehtyä maalia ja 270 päästettyä maalia kuvastaa joukkueen haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Vaikka Senators onkin pelannut toisinaan hyviä otteluita, heillä on ollut vaikeuksia löytää johdonmukaisuutta ja menestystä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue on selvästi vahvempi

Lightningilla on selkeä etu tässä ottelussa. Heillä on parempi sijoitus, vakuuttavampi maalisuhde ja laajempi kokemus menestyksestä kauden aikana. Kotiedun tuoma tuki ja mahdollisuus hyödyntää kotiyleisön etua vahvistaa heidän asemiaan ottelussa. Lightningin vahvempi materiaali ja tavoite kohti pudotuspelejä antavat heille selkeän edun tässä kamppailussa.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, mutta Lightningilla on kaikki mahdollisuudet napata voitto ja jatkaa kohti pudotuspelejä vahvalla suorituksellaan ja kotiyleisön tuella. Heidän kykynsä hallita peliä ja hyödyntää vastustajansa heikkouksia tekee heistä todennäköisen voittajan tässä kamppailussa.

Pelivihje: Tampa Bay Lightning 1.90

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

369 Lukukerrat