Liiga pitkävetovihje: Kärpät – KooKoo 15.11.2023

Liigan kiekkokamppailussa kohtaavat Kärpät ja KooKoo 15.11.2023.

Kärpät

Kärpät hallitsee vakuuttavasti sarjataulukon neljättä sijaa, kerätessään 19 ottelusta yhteensä 34 pistettä ja maalisuhteen ollessa 54 tehtyä ja 41 päästettyä. Viidestä viimeisestä ottelustaan joukkue on napannut neljä voittoa, mikä kuvastaa sen vahvaa pelivirettä. Kärppien hyökkäys on ollut tehokas, ja pelaajat ovat onnistuneet maalinteossa monipuolisesti. Puolustus on myös ollut tiivis, mikä näkyy alhaisena päästettyjen maalien määränä. Joukkueen voitonavaimena on ollut tasainen suorittaminen ja tehokkuus molemmissa päissä kenttää.

KooKoo

KooKoo taistelee sarjataulukon kymmenennestä sijasta. He ovat keränneet 21 ottelusta yhteensä 26 pistettä, ja maalisuhde on 56 tehtyä ja 66 päästettyä. Viidestä edellisestä kamppailustaan joukkue on napannut kaksi voittoa. KooKoo on osoittanut kykyä maalintekoon, mutta puolustuspäässä on ollut haasteita, mikä näkyy korkeana päästettyjen maalien lukumääränä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotijoukkue ennakkosuosikki

Kärpät lähtee otteluun suosikkina vahvan joukkuepelinsä ansiosta. Heidän tasapainoinen suorittaminen sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa luo vahvan perustan menestykseen. Odotettavissa on mielenkiintoinen kohtaaminen, mutta Kärpät näyttää olevan vahvoilla ja voittaa ottelun tasaisen suorituksensa ansiosta.

Pelivihje: Kärpät 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

428 Lukukerrat