NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Florida Panthers 23.5.2024

NY Rangersin Vahva Playoff-Matka

New York Rangers on edennyt konferenssifinaaliin vakuuttavalla pelillään. Ensimmäisellä kierroksella he kaatoivat Washington Capitalsin puhtaasti 4-0. Toisella kierroksella Rangers kohtasi Carolina Hurricanesin ja voitti ottelusarjan 4-2. Joukkueen vahva puolustuspeli ja tehokas hyökkäys ovat olleet avainasemassa heidän menestyksessään. Kotietu tekee Rangersista ennakkosuosikin tässä ottelusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa.

Florida Panthersin Nousujohteinen Suoritus

Florida Panthers on myös näyttänyt vahvuutensa playoffeissa. Ensimmäisellä kierroksella he voittivat paikallisvastustajansa Tampa Bay Lightningin 4-1. Toisella kierroksella Panthers kohtasi Boston Bruinsin ja eteni jatkoon 4-2 voitoin. Panthersin hyökkäyspeli on ollut dynaamista ja heidän puolustuksensa on pitänyt vastustajat aisoissa. Joukkue lähtee konferenssifinaaliin itseluottamusta uhkuen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ensimmäinen Kohtaaminen

Tämä ottelu on ensimmäinen kohtaaminen konferenssifinaalisarjassa, ja molemmat joukkueet tulevat antamaan kaikkensa. Rangersin kotietu Madison Square Gardenissa antaa heille ylimääräistä energiaa ja tekee heistä ottelun ennakkosuosikin. Panthersin täytyy pelata täydellistä jääkiekkoa pystyäkseen haastamaan kotijoukkueen.

Rangers Ennakkosuosikki

New York Rangers lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Heidän vakuuttava matkansa konferenssifinaaliin ja kotietu antavat heille edun. Panthers on kuitenkin osoittanut, että he voivat voittaa kovia vastustajia ja eivät anna periksi helposti. Tämä ottelu tulee olemaan tiukka ja intensiivinen, ja molemmat joukkueet tulevat taistelemaan voitosta kynsin ja hampain.

Ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen tarjoaa jännittävää jääkiekkoa ja asettaa sävyn koko sarjalle. Rangersin ja Panthersin kohtaaminen on yksi playoffien odotetuimmista, ja molemmat joukkueet ovat valmiina taistelemaan paikasta Stanley Cup -finaaleissa.

Pelivihje: NY Rangers 2.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

236 Lukukerrat