NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – Minnesota Wild 18.10.2023

Tulevana yönä pelataan jännittävä NHL-ottelu, kun Montreal Canadiens ja Minnesota Wild kohtaavat toisensa Montrealissa 18. lokakuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vasta kaksi ottelua alkukaudella, ja ennakkoon tämä näyttää tasaiselta kohtaamiselta.

Joukkueiden alkukausi

Kun tarkastellaan joukkueiden alkukauden suorituksia, Montrealilla on plakkarissaan 3 pistettä kahden voiton ja yhden tappion myötä. Joukkue on iskenyt kiekon verkkoon kahdeksan kertaa ja päästänyt vastustajansa tekemään saman verran maaleja. Minnesota puolestaan on kerännyt kaksi pistettä yhdestä voitosta ja yhdestä tappiosta. Heidän maalisuhde on kuusi tehtyä maalia ja seitsemän päästettyä maalia. Paperilla voidaan sanoa, että Montrealin hyökkäys on hieman tehokkaampi, mutta puolustuksellisesti molemmat joukkueet ovat osoittaneet haavoittuvuutensa. Otanta on kuitenkin vielä todella pieni, joten näistä ei saada kovinkaan vahvaa pohjaa.

Miksi Minnesota Wild voisi kääntää tämän ottelun edukseen?

Montreal on tehnyt enemmän maaleja, he ovat myös päästäneet vastustajansa tekemään saman verran maaleja. Minnesota voi käyttää näitä haavoittuvuuksia hyväkseen ja pyrkiä parantamaan puolustustaan, jotta he voivat estää Montrealin hyökkäyksen. Joukkueella on potentiaalia tähän, ja heidän valmennustiiminsä on tunnettu kyvystään kehittää pelaajiaan. Montreal Canadiensin tulivoima ei myöskään ole sarjan parasta, toisin kuin Minnesotan aiemmilla vastuksilla.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Monipuolinen Wild on joukkueista parempi

Minnesota Wild on paperilla vahvempi joukkue monien kokeneiden pelaajiensa ja lahjakkaiden nuorten pelaajiensa ansiosta. Heillä on monipuolinen hyökkäysarsenaali ja kyky hallita peliä hyökkäysalueella. Montrealin on oltava varuillaan, sillä Minnesota voi tuoda kentälle yllätyksiä ja luoda vaarallisia maalintekotilanteita.

Montreal on tehnyt enemmän maaleja, mutta Minnesota Wild näyttää paperilla vahvemmalta ja voi hyödyntää Montrealin puolustuksellisia haavoittuvuuksia. Ottelusta tulee varmasti jännittävä ja tasainen, mutta Minnesota on todennäköisempi joukkue, joka nappaa voiton.

Pelivihje: Minnesota Wild 2.15

Nappaa 100€ ilmaisvetoja ensitalletuksella XLbetiltä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

 

329 Lukukerrat