NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – Dallas Stars 4.5.2024

Jännitys kohoaa NHL:n pudotuspeleissä, kun Vegas Golden Knights ja Dallas Stars kohtaavat ottelusarjan kuudennessa kohtaamisessa. Stars johtaa sarjaa 3-2 ja on ottanut kuskin paikan voittamalla kolme ottelua peräkkäin. He lähtevät nyt Vegasin vieraaksi tavoitteenaan katkaista sarja ja edetä seuraavalle kierrokselle.

Stars on näyttänyt henkistä vahvuutta

Starsin nousu on ollut vaikuttavaa, sillä he ovat onnistuneet kääntämään sarjan edukseen voittamalla kolmannen, neljännen ja viidennen ottelun eli kolme ottelua peräkkäin. Näissä otteluissa joukkueen henkinen vahvuus ja sitkeys ovat olleet ratkaisevassa roolissa. Vaikka voitot ovat tulleet niukasti, ne ovat silti nostaneet Starsin itseluottamusta ja vahvistaneet uskoa omiin kykyihin.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Riittääkö kotijoukkueella uskoa?

Vegas sen sijaan on joutunut ahtaalle Starsin tiukan puolustuksen edessä. Heidän on löydettävä keinot murtautua läpi Starsin puolustuksen ja löydettävä tehokkaampia ratkaisuja maalinteossa. Kotikentän tuki antaa heille kuitenkin ylimääräisen sykkeen ja mahdollisuuden kääntää ottelusarja vielä itselleen.

Starsilla on selvä henkinen etu tällä hetkellä, mutta Vegas ei tule luovuttamaan helpolla. Kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräistä energiaa ja motivaatiota taistella loppuun asti. Luvassa onkin varmasti tiukka ja intensiivinen ottelu, jossa ratkaisut syntyvät pienistä yksityiskohdista ja joukkueiden taistelutahdosta. Starsin henkinen vahvuus antaaa kuitenkin marginaalisen edun, jonka avulla vierasjoukkue jatkaa matkaansa pudotuspeleissä.

Pelivihje: Dallas Stars 2.50

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

138 Lukukerrat