Mikko Rantanen loistaa – Suomalainen tähti aloitti kauden neljällä tehopisteellä

NHL-fanit ympäri maailmaa saivat todistaa suomalaisen jääkiekkotähden Mikko Rantasen loistoa, kun hän johdatti Colorado Avalanchen 5-2 voittoon Los Angeles Kingsistä. Rantanen, joka on tunnettu maalintekotaidoistaan ja pelisilmästään, keräsi tehot 2+2 Staples Centerissä pelatussa ottelussa.

Avalanche aloitti ottelun vahvasti. Rantanen syötti Nathan MacKinnonin avausmaalin seitsemän minuutin pelin jälkeen. Tämä oli vasta alkusoittoa suomalaisen illalle, joka huipentui hänen kahteen maaliin ja toiseen syöttöpisteeseen.

Rantanen, joka viime kaudella rikkoi henkilökohtaisen piste-ennätyksensä saavuttaen 105 tehopistettä, näytti olevan samassa vireessä myös tämän kauden alussa. Hänen nopeutensa, taitonsa ja peliälynsä olivat Kingsin puolustukselle liikaa.

Avalanchen päävalmentaja oli ottelun jälkeen ylistävä Rantasen suoritusta kohtaan. “Mikon taitotaso ja asenne ovat ensiluokkaisia. Hän on joukkueellemme korvaamaton, ja näimme tänään jälleen, miksi hän on yksi liigan parhaista pelaajista”, valmentaja kommentoi.

Rantasen ja MacKinnonin kemiat näyttivät olevan kohdillaan, ja uusi tulokas Jonathan Drouin sopi ketjuun saumattomasti. Drouin, joka siirtyi Avalanchen riveihin Montreal Canadiensista, keräsi syöttöpisteen ja oli aktiivinen koko ottelun ajan.

Kings yritti toisessa erässä kaventaa Avalanchen johtoa ja onnistuikin kahdesti, mutta Rantasen johtama hyökkäys oli lopulta liian voimakas.

Avalanche jatkaa kauttaan vierasottelulla San Jose Sharksia vastaan. Rantasen alkukauden vire antaa Avalanchen faneille ja joukkuekavereille syytä optimismiin. Suomalainen tähti on valmis johtamaan joukkuettaan kohti Stanley Cup -mestaruutta, joka on ollut haaveena jo useamman kauden ajan.

Rantasen esitys Los Angelesissa oli vahva muistutus siitä, miksi hän on yksi NHL:n kirkkaimmista tähdistä. Hänen kykynsä ratkaista pelejä ja johtaa joukkuettaan ovat ominaisuuksia, jotka tekevät hänestä yhden kiekkomaailman seuratuimmista pelaajista tällä kaudella.

Lue myös artikkeli suomalaiset nhl pelaajat 2024, josta selviää suomalaiset NHL tähdet, joita kannattaa seurata tällä kaudella!

NHL kaudelle 2024 parhaat vedonlyöntikertoimet ja bonukset

[wptb id=9828]

Tiesitkö muuten, että urheiluviihde.comista löydät parhaat NHL vihjeet kaudelle 2023 – 2024?

431 Lukukerrat