NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Calgary Flames 12.12.2023

Colorado Avalanchen ja Calgary Flamesin välinen ottelu 12.12.2023 lupaa olla jännittävä kohtaaminen läntisen konferenssin keskikastissa.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche lähtee otteluun vahvana sijoittuen konferenssissa 5. sijalle 27 ottelun jälkeen. Heillä on kasassa yhteensä 34 pistettä, ja maalisuhde on 94 tehtyä ja 82 päästettyä maalia. Joukkueen viimeaikainen vire ei ole ollut paras mahdollinen, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Calgary Flames

Calgary Flames, sijoittuen konferenssissa 11. sijalle, on 9 pisteen päässä Avalanchesta. He ovat keränneet 27 ottelusta 25 pistettä, ja maalisuhde on 78 tehtyä ja 93 päästettyä maalia. Flamesin viime ottelut eivät myöskään ole olleet vakuuttavia, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue palaa voittojen tielle

Ottelusta odotetaan tiukkaa taistelua, mutta Colorado Avalanche voi saavuttaa voiton useammasta syystä. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut vakuuttavaa koko kauden ajan, ja he ovat onnistuneet tekemään paljon maaleja vastustajiensa verkkoon. Avalanchen puolustus on ollut vahva, ja he ovat kyenneet pitämään vastustajansa kurissa monissa otteluissa. Joukkueella on laadukas maalivahti, joka voi tehdä ratkaisevia torjuntoja tiukoissa tilanteissa.

Colorado Avalanche on laadukkaampi joukkue sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, ja heillä on potentiaalia ottaa voitto kotiyleisönsä edessä. Jos he pystyvät parantamaan viimeaikaisia otteitaan ja hyödyntämään vahvuuksiaan, voitto on hyvin mahdollinen.

Colorado Avalanche 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

471 Lukukerrat